Over Heatdesign

Heatdesign is al meer dan 15 jaar de experts in hout- en pelletkachels, inclusief levering en installatie. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Nunspeet, waar wij met trots brandende kachels presenteren. Ons team staat paraat om u te adviseren bij het vinden van de perfecte hout- of pelletkachel die bij u past! Ervaar zelf de warmte en ontdek de mogelijkheden in een gezellige setting. 

Bij Heatdesign voorzien wij deskundig advies dat aansluit op uw behoeften, of u nu nieuw bent met kachels of al ervaring hebt. Wij bieden advies op maat, perfect passend bij uw situatie! Heatdesign streeft ernaar warmte naar u te brengen, niet alleen door middel van kachels, maar ook door persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent, zodat u de juiste keuze kunt maken!

Kom langs of neem contact op

U bent van harte welkom in onze showroom in Gelderland te Nunspeet, om de diverse modellen en mogelijkheden te bekijken. Daar laten we u graag de details van onze producten zien, zodat u de geboden kwaliteit zelf kunt ervaren. Kom gerust langs!

Adres: Industrieweg 10a, 8071CT Nunspeet
Telefoon: 0341- 453374
E-mail: info@heatdesign.nl