Over Heatdesign

De aantrekkelijkheid van Heatdesign is de korte lijnen binnen het bedrijf en de kwaliteit van de houtkachels. Door ons verkoopconcept houden we de kosten laag en kunnen we de klant tegemoet komen in haar budget. Een aantrekkelijke gedachte!

Maar Heatdesign is meer dan dat. De modernste technieken en ontwikkelingen op gebied van verwarming volgen wij op de voet. Uw houtkachel koppelen aan het centrale verwarmingssysteem al dan niet in combinatie met zonneboiler levert een aanzienlijke besparing op waardoor u de investering snel terug verdient. In een tijd van stijgende energieprijzen is het verstandig om tijdig in te spelen op alternatieven. Maak een afspraak met ons en laat u informeren over de mogelijkheden!

De montage en andere diensten verrichten wij in samenwerking met ons netwerk van erkende installateurs afhankelijk van uw woonplaats.

Heatdesign is gevestigd in een schitterend bedrijfspand aan de Industrieweg 10 A te Nunspeet waar u in een showroom van ruim 4.000 m2 naast tuinmeubelen ook een jacuzzi of sauna kunt kopen. Alles op gebied van buitenleven en wellness is hier verkrijgbaar maar ook houtbouw, dakkapellen, Darvolex vloerdelen of wandbekleding, tuinhuizen, overkappingen, zonwering, kunstgras e.d. Een ware tuinbeleving voor iedereen!